Η ιστοσελίδα https://saplaxidis.gr δημιουργήθηκε από την Ατομική Επιχείρηση « ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΣΑΠΛΑΧΙΔΗΣ » που ασχολείται και ειδικεύεται στην έντυπη επικοινωνία καλύπτοντας όλες τις εκτυπωτικές σας ανάγκες, τόσο στην offset εκτύπωση όσο και στην ψηφιακή εκτύπωση μικρού τιράζ.

Η εμπειρία μας είναι η κινητήριος δύναμη για μια εγγυημένη σχέση με τους πελάτες και συνεργάτες μας, δίνοντας κάθε φορά λύσεις μοναδικές ανά περίπτωση. Η φιλοσοφία του τυπογραφείου είναι η σταθερή αναζήτηση για ποιότητα, η άρτια υλικοτεχνική υποδομή, η φιλική εξυπηρέτηση, η επαγγελματική εξειδίκευση και οι ανταγωνιστικές τιμές.

Στόχος μας είναι πάντα να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες και να εμπλουτίζουμε συνεχώς τον εξοπλισμό μας με ότι πιο σύγχρονο και καινοτομικό. Μας αρέσει να πρωτοπορούμε, να επεκτεινόμαστε και να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις αυτές που βοηθάνε στο να εξασφαλίσουμε στον πελάτη μας τη σιγουριά που χρειάζεται για μια μακροχρόνια και σταθερή συνεργασία.

Υποστηριζόμενοι από πεπειραμένο ανθρώπινο δυναμικό και σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό μπορούμε να σας προσφέρουμε μαζί με την συνεργασία σας το προσκλητήριο γάμου/βάφτισης που έχετε φανταστεί ή έχετε επιλέξει φτάνοντας στην αποτελεσματική τελειοποίηση αυτού και την παράδοσή του στο σπίτι σας.