Επαγγελματικές Λύσεις

Για κάθε επαγγελματία μια σοβαρή επαγγελματική κάρτα είναι απαραίτητη.

Αναλαμβάνουμε να εκτυπώσουμε τις επαγγελματικές κάρτες σας στα πιο εξελιγμένα ψηφιακά και Offset μηχανήματα που διαθέτουμε στο τμήμα παραγωγής μας έτσι ώστε να έχετε το πιο τέλειο τελικό αποτέλεσμα.

 

5  Συμβουλές για σωστή επαγγελματική κάρτα

  1. Το ιδανικό μέγεθος για την επαγγελματική κάρτα είναι όπως ακριβώς οι πιστωτικές κάρτες δηλαδή 5,5Χ8,5 cm.

  2. Η επαγγελματική κάρτα δεν είναι προσπέκτους, δεν πρέπει να είναι παράλογα φορτωμένη με πολλές πληροφορίες.

  3. Μπορείτε να τυπώσετε τις επαγγελματικές κάρτες σας σε ειδικά χαρτιά όπως σαγρέ,ιριδίζουν κλπ. που εντυπωσιάζει χωρίς όμως να κάνετε υπερβολές.

  4. Τυπώστε τη ποσότητα επαγγελματικών καρτών που πραγματικά χρειάζεστε γιατί πολλές φορές αλλάζετε τηλέφωνο ή κάποια άλλη πληροφορία.

  5. Χρησιμοποιείτε ευανάγνωστα γράμματα, ούτε πολύ μικρά που να χρειάζεται μεγεθυντικός φακός,ούτε υπερμεγέθη. Χρησιμοποιείστε μία ή το πολύ δύο γραμματοσειρές.

Εκτύπωση φακέλων
Οι εκτυπωμένοι φάκελοι με τα στοιχεία της εταιρίας αποτελούν προβολή της οργάνωσης κάθε σοβαρής επιχείρισης και είναι απαραίτητοι για κάθε αποστολή εντύπου.

Για τιμολόγια, προσφορές, προσκλήσεις, για διαφημιστικό υλικό ή προώθηση νέων προϊόντων και για κάθε έντυπη επικοινωνία σας θα αναλάβουμε την εκτύπωση φακέλων μονόχρωμων, δίχρωμων και 4χρωμων στο μέγεθος που θέλετε.

Επιστολόχαρτα
Το έντυπο επιστολόχαρτο όπως και κάθε ευκαιρία προβολής των στοιχείων σας και της εταιρίας σας στον πελάτη δεν αποτελεί πολυτέλεια αλλά ένα χαρακτηριστικό δείγμα της οργάνωσής σας και των υπηρεσιών σας, καθώς πέραν της χρηστικότητας, προσφέρει αίσθημα εμπιστοσύνης στον πελάτη σας κάνοντας σαφές ότι η επικοινωνία μαζί του είναι προτεραιότητά σας.